CV

Erik Granum, Professor Emeritus ved Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultetet ved AAU og med tjeneste ved Institut for Arkitektur og MedieTeknologi:

admtnllogo

Et CV (Curriculum Vitae = kapløb i livet ~= livsbane ~= levnedsbeskrivelse, biografi) publiceres på forskellig måde og af forskellige  personer / institutioner. Det kan være med lister, der angiver Personlige data, uddannelser, ansættelser, priser og tillidsposter o.l., publikationer, projekter og “fund-raising”, og alt muligt andet: Her er der link til nogle udgaver:

1) Aalborg Universitets (AAUs) hjemmeside, som har et forstruktureret profil man selv fylder med indhold:

2) VBN – Viden-Base Nordjylland – fungerer også nu som en database for AAU, hvor publikationer, projekter, og meget mere er indberettet og tilgængelig. Ikke alt er blevet indberettet, og meget er indberettet uden at være med i “egne” lister – summen giver nok det bedste billede. Gitte Sørensen har været meget hjælpsom med at opdatere min registrering i VBN. Herunder  er der en link til min indgang til VBN:

3) Se herværende menuer og undermenuer med “egne” alternative / supplerende versioner af  CV’er/Biografier, Projekter, Publikationer og – som en mere personlig version – “Memory Lane”.
Memory Lane” sætter listernes indhold lidt i kontekst – en kontekst som måske vil blive uddybet som tiden går og når gamle minder, billeder og beskrivelser findes frem og igen kommer til jordens overflade.
(Savner adgang til back-ups fra mine computere fra det forrige århundrede!)

{See  also other Menus and Sub Menus}